27 Eylül günü Ceren Damar’ı öldürmekten mahkeme karşısına çıkacak olan Hasan İsmail Hikmet’in daha önceden eski kız arkadaşını tehdit ve taciz etmekten yargılandığı ve yargılamanın 2015’ten bu yana sonuçlanmadığı ortaya çıktı.

İzmir’de Günay Alkan kendisinden boşanan Fatma Tüfenkçi’yi bıçakladı.

Denizli’de Ali K. Sevgi Gümüş isimli bir kadını eski sevgilisi sanarak av tüfeğiyle vurdu.

Ankara’da kadın cinayetlerini gündeme alarak “Yaşamak İstiyoruz” pankartı açan Kadın Savunma Ağı’nın eylemine polis saldırdı, 3 kadın gözaltına alındı.

Almanya’da yapılan bir araştırmaya göre borsaya kayıtlı şirketlerin sadece yüzde 14,7’sinin yönetim kadrolarında kadınlar yer alıyor.

ABD’li yazar Dinesh D’Souza iklim aktivisti Greta Thunberg’i saç örgülü ve kırmızı yanaklı Nazi kızlarına benzetti. ABD Başkanı Donald Trump ise Greta’yla dalga geçen bir tweet attı.

Kayseri Talas Belediyesi şehre astığı billboardlarda oyuncu-şarkıcı Selena Gomez’e photoshopla başörtüsü taktı.

AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın, Ankara’daki evinde çalışan Nadira Kadirova şüpheli bir şekilde intihar etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi yönetimi, okulun sinema kulübünün “Sinemada cinsiyet ve kimlik” konulu film gösterim haftasını yasakladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “kucağına oturduğun CHP” sözlerini kullandı.

Antalya’da vücut bütünlüğü bozulmuş bir kadın cesedi bulundu.

Nevşehir’de Mustafa T., karısı Melahat T.’yi öldürdü.

Ankara’da Nazmi Güral, karısı Meral Güral’ı çocuğunun önünde öldürdü.

Bir cevap yazın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.